søndag 21. mars 2010

Stolseter i skinn

Før sist helg lovet jeg å trekke et par stolseter i skinn. Helgen gikk og uken med. Nå er det søndag og på tide å få det gjort.
Jeg hadde en flott sort hud og to seter med skumplast, samt litt tynn vatt.


Jeg ser nå at jeg skulle tatt flere bilder mens jeg gjorde jobben, men det får jeg heller gjøre neste gang. Men med vatt over skumplasten og skinn som blir strekt jevnt og passelig mye, ble setene fine de.
Det er veldig viktig å ikke ta for hardt i, da det fort kan se flatt ut rundt kanten. Og resultatet blir fort ujevn dersom en trekker ujevnt i skinnet.


Jeg kommer nok til å legge inn et og annet innlegg om møbeltapetsering. Jeg er utdannet møbeltapetserer, men har det ikke som jobb for øyeblikket. Det hender likevel at jeg ordner med noen møbler her hjemme. Jeg håper bl.a. å få trekt om en ørelappstol i løpet av våren, men tror ikke det blir før i juni. Vi får se. Den første står ferdig og venter bare på makkeren.

3 kommentarer:

 1. Så fint det ble da! Veldig skikkelig gjort, var særdeles imponert helt til jeg så det sto at du var møbeltapeserer, da var det jo litt mer forståelig, men fortsatt like fint ;)

  Georginer ER greit. De må ha fint lite stell med de i sesongen bare man tar høyde for dette med at de ikke er så flinke til å stå alene. De skal ha litt ekstra gjødsel, og ellers så har de omtrent samme vannbehov som de andre plantene i hagen. De har helt ufortjent fått rykte på seg som styrete, og det mener jeg er tull. Men følg med i kommentarfeltet, så kan det hende det melder seg folk med ulike synspunkt på dette ;)

  SvarSlett
 2. Dette vart flott,
  ser at ekspertisen er i orden :-)

  SvarSlett
 3. Så flink du er! Kjempeflotte ble de! :o)

  SÅ nydelige bilder du la ut i innlegget under - av vakre vakre blomster. Steike, eier et småbruk der! Heldige deg!! :o) Litt annen påske enn sånn det ser ut her hjemme i dag, masse masse snø.. Men men, den forsvinner nok snart får vi tro! Gleder meg til blomstring i hagen!

  Hehe, bar rundt på en gyngestol ja - jeg skjønner deg SÅ godt. hihi. Null stress å ta den på toget! Og jammen klarte du det fint også. Kjempebra! :o)

  Riktig god påske!

  SvarSlett