torsdag 22. april 2010

Kaffe Fassett

Jeg er på jakt etter to stoff fra Kaffe Fassett, men sliter veldig med å få tak i dem. Er det noen som har et godt forslag til hvor jeg kan bestille de? Gjerne fra USA eller andre land.
Det første stoffet er Bekah Cobalt. Jeg har ikke produktnummeret til dette stoffet.

I am searching for two prints from Kaffe Fassett. It seems impossible for me to find them. Has anyone got a hint to where I can buy them? I don't mind buying them from abroad.
The first print is Bekah Cobalt. I don't have the product number.


og det andre er Organic Dots midnight (GP53MD)

and the second one is Organic Dots midnight (GP53MD)


Glad for all hjelp jeg kan få.

Happy for all the help you can give.

tirsdag 20. april 2010

Møbeltapetsering

Jeg gikk i gang med å fikse en gammel biedermeyersofa her for en stund siden. Søndag var den ferdig. Jeg er fornøyd med resultatet.


Som dere ser, var det en gammel og litt sliten sofa i utgangspunktet, men utrolig hva litt jobb kan utrette.



Og her er et par detaljer også. Nå når jeg er ferdig med denne jobben, kan jeg igjen sette meg ned med alle de flotte stoffene mine. Det blir vel mye drømming om flotte prosjekter og litt jobbing. Vi sees.


mandag 12. april 2010

Strikket ulljakke

Jeg har startet på et nytt strikkeprosjekt. Togreisene er fortsatt fin å bruke til slikt. Den eldste jenta mi kunne ikke finn et passende mønster før hun kom over oppskriften på en pute. Jeg ønsker meg en sånn jakke, sa hun glad og fornøyd. Vel, da var det bare å sette i gang. Det har blitt litt opprekking, ettersom det er litt vrient å beregne alt ut i fra 4 ulike mønster (to for maskeantall, et for strikkemønster og et for felling til arm og v-hals). Nå håper jeg resten går greit.

Jeg har litt igjen å strikke, men go'jenta vil gjerne se hva som er gjort. Da er det like greit å legge det inn her. Dere skal få se det ferdige resultatet etterhvert.


torsdag 8. april 2010

Roseteppe

Jeg simpelthen elsker rosestoffer. De er så nydelige.
For ca 5 år siden kjøpte jeg stoffer for å sy et roseteppe. Det tok noen år å starte, men nå er jeg godt i gang.


Jeg mangler bare quiltingen. Vel, det er vel ikke bare. Det tar nok litt tid, for jeg har jo andre prosjekter gående også.



Jeg skal ha dette til pledd i sofaen i stuen, så til bakside har jeg valgt en ullboucle. Det blir nok et varmt og godt teppe. Gleder meg til det kan tas i bruk.